Skärmavbild 2015-07-10 kl. 14.21.41

Sortiment

Bär
Jordgubbar
Vi odlar flera olika sorters jordgubbar, för att få variation och en lång odlingssäsong. De tidiga sorterna heter Korona och Sonata, och lite senare mognar   Malvina. 
 

Björkved
Vi säljer fin björkved som vi hugger i egen skog på Onsjöberget. Du kan välja mellan att köpa småsäckar för enstaka "hobbyeldningar" eller en storsäck (ca en kubikmeter). Det bästa är om du själv kommer och hämtar veden med släp, men om du bor i närheten kan vi även köra hem den till dig mot en avgift. Kontakta Stig och avtala en tid för hämtning, så hjälper han dig att ställa upp vedpallen på ditt släp. Stigs mobilnummer: 0707-672310.

Hemkokt sylt, saft, och marmelad
För dig som vill ha sylt, marmelad och saft av närodlad frukt och bär så finns det flera goda sorter att välja på i butiken. Produkterna tillverkas för hand av Susanne och är gjorda av råvaror från våra egna odlingar. Utbudet varierar, men sorter som brukar finnas är till exempel jordgubbssylt, hallonsylt, rosenmarmelad, pumpamarmelad med citron och ingefära, morotsmarmelad, hallon/chokladmarmelad, hallonsaft, jordgubssaft m.m. Susanne smaksätter även vinäger med bland annat jordgubbar, hallon och svarta vinbär, som ger en härlig färg och arom. Perfekt till en fruktig vinägrett på primörerna eller salladen! Även egenhändigt smaksatt olivolja och örtsalt finns till försäljning. 

Te
Vi har ett stort utbud av teer i lösvikt. Här hittar du både svarta, gröna och rooibos-teer, och du kan välja mellan naturella teer som English Breakfast och Gunpowder, eller smaksatta med alternativ som Äppelblom, Champagne, Chai, Yoghurt/Citron eller vår egen somriga Kaggagårdsblandning.
 

.